In onze winkel staat gezelligheid en persoonlijk contact voorop.

Ons team zet zich ervoor in om van shoppen een feestje te maken.

De veelzijdige modecollectie voor een complete garderobe: van jassen en stijlvolle tunieken, jurken, pantalons, shirts en goede uitgebalanceerde jeans collectie.

Panty's van Cette t/m maat 60. Mode is onze passie en bij het aanbreken van ieder nieuw seizoen is onze kennis over de nieuwste fashion trends up to date. Zo helpen we je de juiste maten te vinden en items van onze collectie te combineren volgens de laatste mode.

Top-merken Samoon, Yoek, Yesta, Sempre-Piu, BF jeans, DonnaDay, en KjBrand broeken, Etage jassen ,  enz……

Mode wisselt snel, en met top-merken spelen we daar op in. Samoon is er hier één van. Dit merk uit de collectie van Gerry Weber heeft items met een trendy look die zorgen voor een zelfbewust gevoel. De kleding van Yesta is geschikt voor een basic, casual én sportieve look. Zo kan je makkelijk jouw eigen, unieke stijl creëren, voor een goede prijs.

Op zoek naar de juiste pasvorm? Dan vind je die ongetwijfeld bij Chalou, het merk heeft als doel een ideale pasvorm voor curvy vrouwen te realiseren en past haar collecties daar succesvol op aan.

Bij "ZegMaarMar" vind je de allernieuwste plus size mode.

De collectie bestaat uit verschillende merken met een goede pasvorm en van hoge kwaliteit.

Kledingstukken die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Voor elke stijl en smaak en voor ieder budget hebben wij de leukste grote maten mode.

Draagbare en betaalbare kleding, zodat je in elke prijsklasse goed kan slagen bij  "ZegMaarMar"

En daar zijn wij trots op !

 

Professioneel kledingadvies.

Wij helpen onze curvy vrouwen die er op hun best uit willen zien, en zich lekker voelen in een perfect passende outfit. Met onze professionele vakkennis en oprechte aandacht geven wij persoonlijk en vooral eerlijk kledingadvies. Zo zorgen wij ervoor dat je met een goed gevoel bij ons de deur uitgaat en veel plezier hebt van je nieuwe kleding.

 

We zien je graag in onze winkel op de Middenbaan nr. 93 te Barendrecht.
Natuurlijk zorgen wij voor een vers kopje koffie of thee met wat lekkers.